Gemstones - Ship Configurater NOT WORKING

Discussion in 'General Questions' started by ~Malicious*Fire~, May 21, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ~Malicious*Fire~

    ~Malicious*Fire~ Forum Apprentice

    After opening 5 x Gemstones bags a problem has occurred.
    On opening bag you just get gray cards then the description of what they contain.
    On gem stone selection screen there is no way you can select to improve settings. No positions of existing selections are to be seen for replacement/conversion.
    Assistence please.
    ty in anticipation:eek::mad::(:eek:
     
  2. Rymar

    Rymar Board Administrator Team Seafight

    Hello,

    unfortunately but I was unable to replicate this issue.

    Please close your sea chart and re-open it again - this should resolve your problem.

    Could you please provide us with more information / screenshots if this issue appear on your account again.

    Rymar
     
  3. ~Malicious*Fire~

    ~Malicious*Fire~ Forum Apprentice

    THANKS FOR THE ANSWER. There is a definite 'glitch' in the game. (another of the SF weird probs that now appear to be a standard login/logout resolution).
    Just closing the seachart did not resolve the issue.
    Only way to get the Configurater working properly was to log right out of game and then log back in to game page then into seachart.
     
  4. Nimitz

    Nimitz S-Moderator Team Seafight

    Ahoy mate,

    Logging out and restarting the game was able to resolve the issue for you though? We will forward this bug to the developers!
     
  5. ~Malicious*Fire~

    ~Malicious*Fire~ Forum Apprentice

    yes ...took a couple of goes tho b4 it took. ta Nimitz
     
  6. Nimitz

    Nimitz S-Moderator Team Seafight

    Glad this was able to be resolved.

    As OP was able to fix their issue, I will now close this thread.

    ~Closed~
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page