there is something wrong on my ship!

Discussion in 'General Questions' started by Ironhide-4Ever88, Sep 12, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ironhide-4Ever88

    Ironhide-4Ever88 Someday Author

    hey there, i get some problem on my ship i dont know what a reason i lost about +12 slots cannons without any cooldown of my buffs off! +20 speed i think the Scorpio buffs is uneffect? i still have it on my ship but i guess its not work yet. u can check it please!
    2nd. yesterday i buy stempost ( shipcastle) +2 slots its already not add my ship is still have the old slots i dont know what is going on wrong!
    +14 slots cannons ( lose)
    +20 speed ( lose)
    + i have edit this post .. problem is my caslte ship all of top castle , aftcastle background is black i can't see the icons ! what is it ? [​IMG][​IMG]
    https://imgur.com/3jR6pLj
    i sorry for match words.


     
    Last edited: Sep 12, 2020
  2. AKYBOY

    AKYBOY Forum Apprentice

    check presets on boat you might change it ... and thats why you have less cannons on ship
    https://prnt.sc/ug0ha0
    [​IMG]
     
  3. Ironhide-4Ever88

    Ironhide-4Ever88 Someday Author

    yes i did it ,, ty brother
     
    AKYBOY likes this.
  4. Rymar

    Rymar Board Administrator Team Seafight

    Hello,

    as this question has been answered we shall now close.

    Rymar

    ~Closed~
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page